Tagrenovering

/Tagrenovering
Tagrenovering2019-05-07T14:35:09+00:00

Tagrenovering i Nordsjælland

Skab et flot førstehåndsindtryk

Der kan være mange grunde til, hvorfor man får lagt nyt tag. Det kan blot være fordi, du er træt af at se på dit gamle, slidte tag. Men det kan også skyldes, at taget er utæt, spærene hænger lidt eller at taget trænger til at blive efterisoleret.

Da man kan se en boligs tag på lang afstand, er det en del af det førstehåndsindtryk, man giver til sine besøgende. Et flot og velholdt tag kan derfor være med til at give et godt indtryk.

Hvorfor skal man lægge nyt tag?

Foruden at være det første, man ser, er taget også den del af boligen, der udsættes for de største påvirkninger fra vejret. I Danmark, hvor vejret er meget ustadigt, bliver taget både udsat for sol, blæst, regn og sne. Et tæt tag er derfor nødvendigt for, at hele huset er sundt. Er taget utæt kan det derimod medføre store råd- og svampeskader i hele huset.

Selvom det er en stor investering af få skiftet sit tag, kan et nyt tag på den måde være med til at øge værdien på din bolig.

Da varme stiger opad, sker der desuden et stort varmetab gennem dit tag, hvis dette er dårligt isoleret. Du kan derfor spare penge på din varmeregning, hvis du samtidig sørger for at få efterisoleret dit tag.

En tagrenovering er derfor en god investering for din bolig.

Trænger du til en tagrenovering i Nordsjælland?

Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester vil vi gerne give vores kunder de bedste resultater. Derfor skifter vi altid dit tag frem for blot at lægge et nyt tag eller metalplader ovenpå det eksisterende tag. Hvis man blot lægger et nyt tag ovenpå det gamle, kan der dannes råd og svamp, hvis det gamle tag er utæt. Du får derfor et bedre og mere holdbart tag, når det gamle fjernes først.

Kontakt os

Skal Hareskovens Snedker- & Tømrermester stå for din tagrenovering i Nordsjælland? Så kontakt os på 22 94 22 01 eller udfyld formularen. Har du derimod planer om den helt store ombygning? Så foretager vi også renovering af din bolig eller laver en tilbygning til den.