Skip to main content
SNEDKER-
TØMRER­MESTER

Lad os stå for montering af vinduer

Din alsidige håndværker med mange talenter

Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester kan vi hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Udover tømrerarbejde, tagrenovering, spjældarbejde og renovering, kan vi også sørge for montering af vinduer og døre samt udskiftning af vinduer.

Hvis du bor i et hus, der har nogle år på bagen, vil det med tiden være nødvendigt at skifte vinduerne ud. Nye vinduer giver bedre isolering, så du kan spare penge på energiregningen. Du kan få udskiftet dine vinduer efter mål, så du er helt sikker på, at de passer.

Vi kan også hjælpe med udskiftning af døre – inde såvel som ude. Udskiftning af indvendige døre kan både gøres med nye døre eller ældre døre, du selv har købt.

Vi befinder os i Værløse, men vi hjælper gerne i hele København og på hele Nordsjælland. Vi kommer gladeligt ud til dig og hjælper med dit næste projekt.

Få en god pris på montering af vinduer og døre

Vi har gode priser på montering af vinduer og døre. Prisen afhænger af opgaven, og du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Sammen finder vi den bedste løsning på montering af vinduer med mere.

Ring til os på telefon: 22 94 22 01 eller send os en mail på info@hstm.dk.