Skip to main content
SNEDKER-
TØMRER­MESTER

Din alsidige håndværker med mange talenter

Trænger vinduerne og dørene på din bolig til at blive skiftet ud med mere moderne og energivenlige alternativer? Så hjælper vi dig gerne med det. Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester kan vi hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Udover tømrerarbejdetagrenovering, spjældarbejde og renovering, kan vi også sørge for montering af vinduer og døre samt udskiftning af vinduer.

Vi befinder os i Værløse, men vi hjælper gerne i hele København og på hele Nordsjælland. Vi kommer derfor også gladeligt ud til dig og hjælper med dit næste projekt, hvis du står og skal bruge hjælp til montering af døre og vinduer.

Montering af døre og vinduer – inde såvel som ude

Hvis du bor i et hus, der har nogle år på bagen, vil det med tiden være nødvendigt at skifte vinduerne ud. Nye vinduer giver bedre isolering, så du både kan spare penge på energiregningen og samtidig nyde en mere behagelig temperatur konstant i boligen. Vi kan desuden hjælpe dig med at få udskiftet dine vinduer efter mål, så du er helt sikker på, at de passer.

Vi kan også hjælpe med montering af døre – inde såvel som ude. Udskiftning af indvendige døre kan både gøres med nye døre eller ældre døre, du selv har købt. Vi hjælper dig desuden gerne med rådgivning i forhold til valg af nye døre og vinduer, så du kan få en løsning, der passer til din bolig og til dit budget.

Uanset om du har brug for hjælp til montering af døre, vinduer – eller begge dele – så kan vi klare opgaven for dig med stor ekspertise og flotte resultater.

Få en god pris på montering af vinduer og døre

Vi har gode priser på montering af vinduer og døre. Prisen afhænger af opgaven, og du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Sammen finder vi den bedste løsning på montering af vinduer og døre.

Ring til os på telefon: 22 94 22 01 eller send os en mail på info@hstm.dk.