Skip to main content
SNEDKER-
TØMRER­MESTER

TAGARBEJDE: LÆGNING AF NYT TAG

OG TAGRENOVERING TILBYDES

Der kan være mange grunde til, hvorfor man får lagt nyt tag. Det kan blot være, fordi du er træt af at se på dit gamle, slidte tag, men det kan også skyldes, at taget er utæt, spærene hænger lidt, eller at taget trænger til at blive efterisoleret.

Da man kan se en boligs tag på lang afstand, er det en del af det førstehåndsindtryk, man giver til sine besøgende. Et flot og velholdt tag kan derfor være med til at give et godt indtryk.

Hos Hareskovens Snedker- og Tømrermester i Værløse har vi stor erfaring inden for tagarbejde i form af blandt andet nyt tag og tagrenovering, som vi varetager for kunder i København og hele Nordsjælland.

Hvorfor skal man lægge nyt tag på huset?

Foruden at være det første man ser, er taget også den del af boligen, der udsættes for de største påvirkninger fra vejret. I Danmark, hvor vejret er meget ustadigt, bliver taget både udsat for sol, blæst, regn og sne. Et tæt tag er derfor nødvendigt for, at hele huset er sundt. Er taget utæt, kan det derimod medføre store råd- og svampeskader i hele huset.

Selvom det er en stor investering af få skiftet sit tag, kan et nyt tag på den måde være med til at øge værdien på din bolig.

Da varme stiger opad, sker der desuden et stort varmetab gennem dit tag, hvis dette er dårligt isoleret. Du kan derfor spare penge på din varmeregning, hvis du samtidig sørger for at få efterisoleret dit tag.

En tagrenovering er derfor en god investering for din bolig.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger i høj grad af, hvor stort dit tag er, og hvilken type tagmateriale du vælger. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige præcis det tagarbejde, som du skal have udført.

Trænger dit tag til en tagrenovering?

Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester vil vi gerne give vores kunder de bedste resultater. Derfor skifter vi altid dit tag frem for blot at lægge et nyt tag eller metalplader ovenpå det eksisterende tag. Hvis man blot lægger et nyt tag ovenpå det gamle, kan der dannes råd og svamp, hvis det gamle tag er utæt. Du får derfor et bedre og mere holdbart tag, når det gamle fjernes først.

Kontakt os for professionelt udført tagarbejde

Skal vi stå for din tagreparation eller andet tagarbejde i Værløse eller Nordsjælland? Så kontakt os på 22 94 22 01 eller udfyld formularen. Har du derimod planer om den helt store ombygning? Så foretager vi også gerne renovering af din bolig eller lave en  tilbygning til hus.

Galleri

HARESKOVENS

SNEDKER- & TØMRERMESTER

KUNDENS TILFREDSHED ER VORES STØRSTE ANERKENDELSE

Vi er en mindre tømrervirksomhed med mange års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.