SNEDKER-
TØMRER­MESTER

SPJÆLDARBEJDE: MINDRE

HÅNDVÆRKEROPGAVER VARETAGES

Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester foretager vi foruden renovering og tagrenovering, også spjældarbejde og ejendomsservice i København og Nordsjælland.

Hvad er spjældarbejde?

Spjældarbejde dækker over mindre håndværkeropgaver, som kan tage fra alt mellem 1 time og op til 2 dage at udføre. Det kan være alt fra en dør, der skal rettes til eller smøres, til fugning og justering af vinduer eller andre mindre vedligeholdelsesopgaver. Eller det kan være at skære et hul til dit nye komfur.

Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester foretager vi mange spjældopgaver i Værløse, København og Nordsjælland. Afhængigt af opgavens størrelse kan vi nogle gange nå 4 opgaver på én dag, mens andre spjældarbejder tager længere tid.

Vi reparerer på vores værksted

På vores snedkerværksted ved Hareskoven har vi desuden snedkermaskiner, der kan bruges til diverse reparationer. Vores værksted er ikke verdens største, men det kan derimod klare det meste. Har du for eksempel en fyldningsdør, hvor fyldningen er ødelagt, kan vi lave en ny på værkstedet. På den måde undgår du at skulle investere i nye døre, og du beholder den gode trækvalitet, som ofte er bedre end i nye døre.

Uanset om du blot skal have lavet et mindre spjældarbejde eller du skal i gang med en større renovering, sørger vi altid for at levere et godt og ordentligt stykke håndværk.

Vedligeholdelse af din ejendom

Vi hjælper desuden med vedligeholdelse i form af tømrer- og snedkerarbejde på ejendomme.

Vi har igennem mange år haft en fast aftale om vedligeholdelse af 12 ejendomme i København og Nordsjælland. Vi varetager alt fra mindre spjældarbejder som at høvle opgangsdøre til, så de ikke klaprer, skifte vinduer, eller hvis ejendommen skal have foretaget større renoveringer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Har du brug for et firma til at foretage spjældarbejde i Nordsjælland eller til at stå for det løbende snedker- og tømrerarbejde på din ejendom? Så ring til os på 22 94 22 01 eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning, der passer til dine behov.