Skip to main content
SNEDKER-
TØMRER­MESTER

RENOVERING AF HUS OG

TILBYGNING TIL HUS TILBYDES

Står du over for at skulle renovere din bolig i Værløse, København eller Nordsjælland? Eller måske bare en del af den? Renoverings- og byggeprojekter kræver et stort overblik, og der er meget, man skal tage højde for.

Det kan derfor være en god ide at få en håndværker ind over din renovering af hus tidligt i projektet, som kan vejlede dig om, hvad der er muligt, realistisk og inden for dit budget.

Man hører imidlertid ofte om personer, der har hyret et håndværkerfirma, og som nu står tilbage med ufuldstændige løsninger, byggesjusk og en stor regning. Vores tømrer hjælper dig med at få en samlet pris fra start.

Af den grund er det vigtigt, at du vælger et firma, du føler dig tryg ved og har tillid til. Herved slipper du både for en del ærgrelser og irritationer samt for dårligt håndværk. I stedet får du en renovering af hus, som du kan være tilfreds med, og som du bliver glad for.

Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester i Værløse tilbyder vi både tilbygning til hus og renovering af hus såvel som sommerhus i hele Nordsjælland.

Vi sørger for din renovering af hus

Vi foretager for det meste hovedentrepriser. Det betyder, at vi sørger for både underentreprenører, økonomi, tidsplan og koordinering. Kort sagt vil det sige, at vi står for byggeledelsen på renoveringer og tilbygning til hus. På den måde sikrer vi kvalitetshåndværk, og at din opgave er færdig til tiden.

Når du skal have foretaget en renovering, kommer vi hjem til dig og lytter til, hvad du ønsker at få lavet. Vi måler op, hvorefter tager vi hjem og beregner et tilbud. Vi indhenter priser fra de andre håndværkere, som er nødvendige til dit projekt, som vi stykker sammen med vores priser. På den måde får du én samlet pris på hele din renovering.

Kontakt os for og indhent et forpligtende tilbud på dit tømrerarbejde

Du er velkommen til at kontakte os på  22 94 22 01 eller udfyld formularen på kontaktsiden, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det tømrerarbejde, du skal have udført.

Vi bygger også ombygninger og tilbygning til hus

Vi er et traditionelt tømrer- og snedkerfirma. Vi udfører både renoveringer af dele af din bolig, ombygning af køkken eller badeværelse, eller hvis du skal have skiftet vinduer, gulve og lofter. Vil du gerne have bygget en tilbygning til dit hus eller måske en overetage på din etplansvilla, kan vi også være behjælpelige med en tilbygning til hus.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det kan variere meget alt afhængigt af, hvilken form for tilbygning du ønsker. Nedenfor kan du finde en række eksempler på forskellige tilbygninger, vi kan varetage:

  • Stue
  • Udestue
  • Garage
  • Entre
  • Værelser.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så ring til os på 22 94 22 01 eller udfyld vores kontaktformular.

Trænger dit tag også til en opdatering? Hos Hareskovens Snedker- & Tømrermester foretager vi tagrenovering og spjældarbejde.

HARESKOVENS

SNEDKER- & TØMRERMESTER

KUNDENS TILFREDSHED ER VORES STØRSTE ANERKENDELSE

Vi er en mindre tømrervirksomhed med mange års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.