Skip to main content
SNEDKER-
TØMRER­MESTER

TØMRER DER UDFØRER

PROFESSIONELT TØMRERARBEJDE I HØJ KVALITET

Skal du have udført professionelt tømrerarbejde, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren tømrer, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma. Hos Hareskovens Snedker- og Tømrermester varetager vi mange forskellige opgaver for vores kunder, og fra vores base i Værløse kører vi gerne ud til kunder i København og resten af Nordsjælland for at realisere deres bygge- eller renoveringsdrømme.

Derfor skal du vælge vores tømrerfirma

Vi har fokus på det gode håndværk og den gode service, således at du har de bedste forudsætninger for at få lige præcis det resultat, du ønsker og ikke mindst drømmer om. Samtidig er du garanteret professionelt håndværk i højeste kvalitet, når du vælger at lade vores tømrer stå for dit projekt, og vi sørger selvfølgelig altid at rydde pænt op efter os selv – både når vi er færdige med vores arbejde, men også løbende under hele byggeprocessen.

Kontakt os og indhent et forpligtende tilbud på dit tømrerarbejde

Du er velkommen til at kontakte os på  22 94 22 01 eller udfyld formularen, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det tømrerarbejde, du skal have udført.

Hvad koster en tømrer?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få besøg af en tømrer. Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Vores tømrere og snedkere kan for eksempel være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver:

Uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig, så kan du forvente at få udført dit arbejde i højeste kvalitet, men til en billig pris.

KUNDENS TILFREDSHED

ER VORES STØRSTE ANERKENDELSE

MANGE ÅRS ERFARING

Se Udvalgte
Referencer Her